Mechelse zwemschool breidt uit


vrijdag, 28 april, 2017
Mechelse zwemschool breidt uit

Door het succes van de laatste seizoenen draait de Mechelse zwemschool op volle toeren.  Vele nieuwe leden vonden de weg naar de zwemschool in het stedelijk zwembad Geerdegemvaart.

“De vraag naar zwemlessen voor kinderen is zo groot dat de stad in samenwerking met Racing Swimming Club Mechelen besloten heeft om de activiteiten van de Mechelse Zwemschool uit te breiden,” geeft schepen van Sport Walter Schroons aan.

Na de herstructurering van de Mechelse zwemschool zal nu ook het aanbod uitgebreid worden. Vanaf volgend seizoen wordt een extra zwemopleiding (watergewenning + zwemopleiding vanaf 5 jaar) georganiseerd op maandag en op donderdag tussen 17u en 18u.

Inschrijven voor de Mechelse zwemschool kan via de webshop https://webshopmechelen.recreatex.be/. Opgelet: voor deze nieuwe reeksen EN voor de andere lessen die starten in september of eind oktober gaan de inschrijvingen op woensdag 21 juni 2017 om 10u van start.

De openingsuren van het stedelijk zwembad Geerdegemvaart zullen vanaf september aangepast worden. Op donderdag van 17u-18u zal voortaan het klein bad en het middenbad voorbehouden worden voor de nieuwe zwemopleiding. De sportzwemmers blijven welkom tijdens deze uren. Het groot bad is vrij voor iedereen die baantjes wenst te trekken.